![]() |
Pazılı Levrek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazılı LevrekPazılı levrek Pazılı levrek KAÇ KİŞİLİK: 2 HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 dk PİŞME SÜRESİ: 15 dk Malzemeler: 400 gr levrek fileto 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 soğan 1 diş sarımsak 1 domates 2 defneyaprağı 1 çorba kaşığı elma sirkesi Yarım demet pazı 1 tutam tozşeker Tuz, karabiber Hazırlanışı: * Soğan ve sarımsağı soyup kıyın ![]() ![]() * Bir kaşık zeytinyağını tavada ısıtıp soğan ve sarımsağı pembeleştirin ![]() ![]() * Pazıyı temizleyip bol suyla yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Pazıyı servis tabaklarına paylaştırın ![]() ![]() ![]() PÜF NOKTASI Balık fileto hazırlarken balığın orta kısmını tercih edin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|