Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
asma, sardalya, yapraginda

Asma Yapraginda Sardalya

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Asma Yapraginda Sardalya



Asma Yapraginda Sardalya


Malzemeler

30 adet (1 kg) Sardalya
2 tatlı kaşığı (12 gr) Tuz
30 adet (65 gr)Asma yaprağı
1/4 su bardağı(50 gr)Zeytinyağı
1 tatlı kaşığı (2 gr)Kara Biber
8-10 adet (5 gr) Defne Yaprağı


Yapilisi:

Balıkları temizleyip yıkayinTuzla, süzgeçte 15 dakika bekletin
Asma yapraklarını yıkayip, kurulayip ve yanyana dizin
Balıklara zeytinyağı sürün, kara biberi serpip,defne yapraklarından koyun Balığın her birini yaprağa sarin, kapağı olan bir tepsiye dizin
Önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında 30 dakika pişirin

*İstanbul yöresinde yapılır Limon ve salata ile servis edilir Arkasından tatlı verilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.