![]() |
Gümüş Balığı Tavası 4 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüş Balığı Tavası 4Gümüş Balığı Tavası Tarifi - Gümüş Balığı Tavası Yapılışı - Gümüş Balığı Tavası Nasıl Yapılır - Gümüş Balığı Tavası Malzemeleri Yarım kg ![]() 2-3 su bardağı rafine yağ 250 gr kızartma hamuru ![]() 6 limon dilimi Büyük ve derin bir tavanın üçte birini rafine yağ ile doldurup orta ateşte 40 saniye, içine atılan bir kuru, küçük ekmek parçası kızarana kadar kızdırınız ![]() Balıkları önce kızartma hamuruna bulayıp, sonra 2'şer, 3'er yağa atınız ![]() ![]() ![]() Ötekiler kızarana kadar sıcak kalmalarını sağlayınız ![]() Bütün balıklar kızarınca Önceden ısıtılmış bir servis tabağına yerleştirip, yanlarına limon dilimlerini dizerek servis ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|