Acılı Yağ İle Sote Edilmiş Barbunya Balığı |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Acılı Yağ İle Sote Edilmiş Barbunya BalığıBarbunya Balığı Tarifi - Balık Yapılışı - Acılı Yağ ile Sote Edilmiş Barbunya Balığı Nasıl Yapılır - Acılı Yağ ile Sote Edilmiş Barbunya Balığı Malzemeleri Malzemeler * 3 adet Barbunya Balığı * 3 adet büyük Domates * 1 kg Kabak * Sos İçin : * 1/2 su bardağı Limon Suyu * Tuz * Kırmızı Biber * Zeytinyağı * * 10 Kisilik * Mutfak: Belirsiz Hazırlanışı Kabakları ikiye bölün ve içini çıkartın İçini çıkarttığınız kabakları ince dilimler halinde kesin ve kabakları zeytinyağında pişirin barbunya balığını tavada kızartın Doğradınız domatesleri yağda suyu çekilene kadar öldürün Servis tabağına yaydığınız kabağın üzerine balıkları dizin, üzerine domates ve sosu yayıp, servis yapın Afiyet Olsun |
|