Palamut Tava |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Palamut TavaPalamut Tava Yapılışı - Palamut Tava Tarifleri - Balık Tarifleri Malzemeler: 1 palamut 1 kırmızı soğan Yeterince un Tuz, karabiber Kızartmak için: Ayçiçeği yağı Süslemek için: 3-4 kiraz domates 1 limon Maydanoz Hazırlanışı: Palamutu temizleyip bol suyla yıkayın Enine yuvarlak dilimleyin Tuz ve karabiberle tatlandırın Ayçiçeği yağını tavada ısıtın Palamutları una bulayıp kızgın yağda kızartın Soğanları kalın halkalar şeklinde doğrayın Servis tabağına kızarmış palamutlarla soğanları dizin Kiraz domates, limon dilimleri ve maydanozla süsleyip servis yapın Afiyet olsun |
|