![]() |
Güveçte Karides |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte Karideskarides nasıl pişirilir - güveçte karides nasıl yapılır - karides tarifleri ![]() MALZEMELER 500 gr ![]() 250 gr ![]() limon suyu 3-4 adet domates bir miktar tereyagi kasar peyniri rendesi tuz YAPILIŞ TARİFİ Karidesleri haslandiktan sonra ayiklayin ![]() mantarlar haslayin ve ortadan ikiye ayirin ![]() Ayikladiginiz karidesleri tereyaginda biraz kavurduktan sonra mantarla 2-3 dakika sote edin ![]() ![]() dogradiginiz domatesler ile tuz ilave edip 15- 20 dakika orta ateste pisirin ![]() Daha sonra bu karisimi küçük güveçlere pay edip üzerine bolca kasar rendesi koyup 125 derece firinda kasarlar eriyene kadar pisirin ![]() |
![]() |
![]() |
|