![]() |
Limonlu İzgara Uskumru |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limonlu İzgara UskumruMALZEMELER 4 orta boy temizlenmiş, uskumru Tuz ve karabiber 1 1/2 limonun suyu 1 çay kaşığı kimyon HAZIRLANIŞI Balıkları durulayıp kurulayın ![]() ![]() Izgarayı ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Balıkları, bir kez alt üst ederek 10 dak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAZIRLAMA: Balıkçıdan balıkları temizlemesini ve kafalarım ayırmasını isteyin ![]() ALTERNATİF: Uskumru yerine benzer herhangi başka bir balık kullanabilirsiniz ![]() EKONOMİ: Balıkçıdan varsa balığın yumurtalarını ayırmasını söyleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SERViS ÖNERİSİ: Limon dilemleri ve maydanozla süsleyin, tereyağlanmış kepek ekmeği ve yeşil salata ile servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|