![]() |
Bademli Levrelk Filetosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Levrelk FiletosuBademli Levrelk Filetosu Tarifi - Bademli Levrelk Filetosu Nasıl Yapılır - Bademli Levrelk Filetosu Malzemeleri MALZEMESİ: 150 gram badem, 150'şer gramlık dört dilim levrek, tuz, yarım limonun suyu, 1 tatlı kaşığı un, 2 kahve fincanı rafine yağ, 1çorba kaşığı tereyağı, 1 limonun suyu, 4 dilim halka halka kesilmiş limon, 1 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz ![]() Bademleri kaynar suda 1 dakika kaynatıp kabuklarını soyun; ardından boylamasına ince dilimleyip bir tepside fırına verip sararınca alın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|