Karides Kroket Nasıl Pişirilir |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karides Kroket Nasıl PişirilirKarides Kroket Tarifi - Karides Kroket Yapılışı - Karides Nasıl Pişirilir Malzemeler 2 çorba kaşığı tereyağı Bir buçuk su bardağı un 1 çay bardağı süt 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi l tatlı kaşığı hindistancevizi rendesi 100 gram haşlanmış karides Tuz 2 adet yumurta Galeta unu Kızartmak için: Sıvı yağ Hazırlanışı : Tavaya 2 çorba kaşığı tereyağını alın Üzerine bir buçuk su bardağı unu sürekli karıştırarak ilave edin Un pembeleşmeye başladığında 1 çay bardağı sütü ve 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini ekleyin Çok kısık ateşte 5 dakika pişirin Sonra 1 tatlı kaşığı hindistancevizi rendesini, karidesleri ve tuzu ilave edin Ateşin üzerinden aldıktan sonra soğutun Malzemeler özleşene dek yoğurun Ceviz iriliğinde parçalar koparıp elinizle şekil verin Önce çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa bulayın Kızgın sıvı yağda kızartın |
|