Çinekop İzgara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çinekop İzgaraçinekop nasıl pişirilir - ızgara çinekop nasıl yapılır - soslu çinekopMalzemeler: 500 gr çinekop balığı1 adet limon Yarım fincan sıvıyağ 1 adet soğan Tuz Karabiber Maydanoz Yapılışı: Balıkları yıkayıp suyunu süzdürünüz Tuzlayıp biberleyiniz Bir fincan sıvıyağ döküp balıkları yağlayınız, ızgaraya diziniz, 10-15 dk altını üstünü pişiriniz Maydanozu ince kıyınız Soğanı piyaz sağanı gibi doğrayıp tuzla ovduktan sonra yıkayınız ve maydanozu katınız Bir limonun suyunu da sıkıp, maydanoz ve soğan karışımına koyup hepsini karıştırınız Balıklar pişince servise alıp bu sosla beraber servis yapınız![]() alıntı |
|
|
|