![]() |
Seyh-Ül-Meze |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyh-Ül-MezeMalzeme: 1 kg küçük istavrit (kraça) un kızartma yağı kürdan Yapılışı: Kraçaları ayıklamadan kuyruklarından tutatarak keskin bir bıçakla kılçığı sıyıra sıyıra iki yanından fileto çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() Kızarmış balıkları yuvarladıktan sonra birer kürdan ile sabitleyip açılmasına engel olun ![]() Bu mezeyi ezilmiş soğan piyazı ve yağda kızartılmış fındık patatesler eşliğinde ikram edebilirsiniz ![]() Sıcak servis yapınız ![]() Bu yemeğe uygun diğer balıklar: Küçük sardalya (Papalina değil) alıntı |
![]() |
![]() |
|