![]() |
Yumurtalı Mezgit |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yumurtalı MezgitMalzeme: 500 Gr ![]() 3 adet yumurta 1 fincan sıvı yağ 1 fincan un Tuz Yapılışı: Balıkçınıza temizletmiş olduğunuz mezgitleri fileto yapıp iri parçalara bölünüz ![]() ![]() Tavada sıvı yağı kızdırınız ve balık parçalarını ilave edip her iki yüzünü 3 dakika kadar kızartınız ![]() Yumurtaları kırıp çırpınız ve tavadaki balıkların üzerine ilave edip yumurtalar pişinceye kadar pişiriniz ![]() Sıcak servis yapınız ![]() Dikkat: İstendiği taktirde tavada kızartılmış balık filetoları tavadan alınarak fırın tepsisine dizilir ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|