Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğlama, levrek

Levrek Buğlama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Levrek Buğlama





Malzemeler;

*4 adet levrek ( fleto olarak hazırlanmış)

*1 adet soğan,

*300 gr mantar,

*4 adet domates,

*2 adet defne yaprağı,

*2 çorba kaşığı tereyağı,

*tuz, karabiber
Hazırlanışı;

1Soğan yemeklik doğranır ve yağda kavrulur İçine defne yaprağı ve mantarlarda ilave edilerek kavrulmaya devema edilir

2Domateslerin kabukları soyularak, küp şeklinde doğranır ve mantaralara ilave edilerek domateslerde kavrulur

3Balıklar fırın tepsisine dizilir Üstlerine tuz ve karabiber serpildikten sonra, domatesli ve mantarlı sos, balıkların üstüne yayılır

4tepsinin üstünü yağlı kağıt ile kapattıktan sonra sıcak fırında 20 dakika kadar pişrin Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.