![]() |
Barbunya Balığı Remulad Salçalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbunya Balığı Remulad SalçalıBarbunya - balık - Deniz ürünleri Kullanılacak malzeme (4 kişi için): Her biri 150 gramlık 8 barbunya balığı 2 çorba kaşığı kapari 1 demet maydanoz 2 yumurta 1 limon 1 kaşık ançüez ezmesi 2 kaşık un 3 bardak zeytinyağı 1 tatlı kaşığı hardal 4 kornişon 1 avuç frenk maydanozu 1 avuç tarhun otu yeteri kadar tuz ve karabiber ![]() Yapımı: Barbunyaların pullarını kazıyıp içini temizledikten sonra bunları iyice yıkayın ![]() ![]() Beri yanda geri kalan malzemeyle bir remulad salçası hazırlayın ![]() Balıklar kızarınca bir kâseye konacak salçayla birlikte servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|