Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balığı, barbunya, remulad, salçalı

Barbunya Balığı Remulad Salçalı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Barbunya Balığı Remulad Salçalı



Barbunya - balık - Deniz ürünleri




Kullanılacak malzeme (4 kişi için):





Her biri 150 gramlık 8 barbunya balığı

2 çorba kaşığı kapari

1 demet maydanoz

2 yumurta

1 limon

1 kaşık ançüez ezmesi

2 kaşık un

3 bardak zeytinyağı

1 tatlı kaşığı hardal

4 kornişon

1 avuç frenk maydanozu

1 avuç tarhun otu

yeteri kadar tuz ve karabiber



Yapımı:



Barbunyaların pullarını kazıyıp içini temizledikten sonra bunları iyice yıkayın Sonra una bulayıp içinde bir bardak kızgın zeytinyağı bulunan tavaya koyup her yanını iyice kızartın

Beri yanda geri kalan malzemeyle bir remulad salçası hazırlayın

Balıklar kızarınca bir kâseye konacak salçayla birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.