Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çinekop, tava

Çinekop Tava

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çinekop Tava



çinekop tavası - çinekop kızartması - çinekop pişirme usülleriMalzemeler:


1 kg çinekop

Mısır unu

Sıvı yağ

Salata malzemesi

Limon

Tuz


Çinekop tava yapılış şekli:


Çinekopları temizleyin ve iyice yıkayın Durulandıktan sonra mısır ununa bulayın

Bir tavada yağı kızdırın ve çinekopları kızmış yağda her iki tarafı da 5 er dakika kızaracak şekilde pişirin


Yanında marul, tere, domates, roka, limon ve turptan oluşan balık salatası ile servis yapın

Çinekopları bol limonlayarak yemenizi tavsiye ederiz



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.