Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
levrek, yahni

Levrek Yahni

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Levrek Yahni



Levrek yahni - Balık yemekleri







Malzemeler



2 adet levrek

2 adet patates

200 gr mantar

3 adet soğan

1 bardak krema

200 gr taze kaşar rendesi

Tuz, karabiber



Yapılışı:



Levrekler kılçıklarında ayrılarak fleto çıkarılır (Bu işlemi balıkçımızdan da rica edebiliriz) Bir fırın kabına yerleştirilen balıklarımız üzerine ince kıyılmış mantarlar, soğanlar, patatesler yerleştirilir Tuz ve karabiber serpildikten sonra krema ve kaşar rendesi ilave edilerek 180 derecelik fırında 30-40 dakika kadar pişirilip sıcak olarak servis edilir


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.