Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balığı, ezmesi, ton

Ton Balığı Ezmesi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ton Balığı Ezmesi



Ton Balığı Nasıl Pişirilir - Ton Balığı Pişirme - Ton Balığı Ezmesi Nasıl Yapılır - Konserve Ton Balığı


Malzemeler


1 Kutu Yağsız Tonbalığı Konservesi (Yaklaşık 200 gr)

1 Küçük Soğan veya 1 Diş sarmısak

Yarım Limon Suyu ve rendelenmiş Kabuğu

250 gr Krem Peynir

1 Çorba Kaşığı Maydanoz

3 Zeytin

İçi Boşaltılmış Domates veya Limon

Tuz, Karabiber

Portakal Dilimleri


Yemeğin Tarifi


Tonbalığı konservesinin yağını süzün Küçük doğranmış soğan veya ezilmiş sarımsağı ilave edin Limon kabuğu rendesi ve yarım limon suyu ekleyin Krem peyniri karışıma ilave edin


Tuz ve karabiber serpin İnce kıyılmış maydanozu da ekleyip karışımı içi boşaltılmış limon veya domatese doldurun


Üzerini ortadan ikiye kestiğiniz zeytin ve portakal dilimleri ile süsleyin




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.