![]() |
Levrek Tava |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Levrek Tava![]() Malzemeler: * 2 adet levrek (fileto olarak hazırlanmış, derisi ve kılçıkları çıkarılmış) * Yarım limon suyu * tuz, karabiber * 5 yemek kaşığı zeytinyağı, 3-4 kırmızı soğan * 1 paket brokoli, dallarına ayrılmış * 1 paket Brüksel lahanası, sapları kesilmiş * 1 paket kültür mantarı veya karnabahar * 3-4 havuç, soyulmuş ve halka halka doğranmış ![]() Hazırlanması: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|