Biberli Balık Yuvası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biberli Balık YuvasıBiberli Balık Yuvası Tarifi - Biberli Balık Yuvası Nasıl Yapılır - Biberli Balık Yuvası Malzemeleri Biberli Balık Yuvası 600 gram balık fileto 1 adet kırmızıbiber 1 adet sarı biber 1 adet soğan 1 çorba kaşığı tereyağı 3 adet sivri biber 3 diş sarımsak 1 çorba kaşığı çiğ krema Balıketini uzun şeritler halinde kesin Kuş yuvası görünümünde yuvarlak ve ortası boş bir şekilde fırın tersisine dizin Tavada tereyağını eritin ve küp küp doğranmış biberlerin hepsini kıyılmış sarımsakla beraber içine koyup sote edin Bu harcı 5 dakika kavurduktan sonra tepsideki balıkların ortasına paylaştırın Pamuklu bir iplikle açılmaması için balıkları bağlayın Çiğ kremayı tepsinin dibindeki balıkların üzerine gelecek şekilde dökün 1 su bardağı suyu da üzerine ekleyip 200 derecedeki fırında 25 dakika pişirin Suyunu da biraz çekmiş olacaktır Servis yapmadan önce ipleri kesip çıkartın Sıcak olarak servis yapın![]() |
|
|
|