![]() |
Kaparili Ton Balığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaparili Ton BalığıTon Balığı Pişirme Tarifleri - Kaparili Ton Balığı Nasıl Yapılır Kullanılacak malzeme (4 kişi için) : 4 dilim ton balığı (600 gram kadar) ![]() 90 gram kapari, 30 gram margarin yağı, 1 baş soğan, 1 demet maydanoz, 1 limon ![]() 1/5 çiğ ktrema, 2 çorba kaşığı zeytinyağı ![]() yeteri kadar tuz ve karabiber ![]() Yapımı: Bir güvece çentircesine ince doğranmış soğanla margarin yağını ve zeytinyağını koyup toprak tencereyi orta ısılı ateşe oturtmalı ![]() ![]() Beri yanda kaparileri iyice yıkamalı ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|