![]() |
Rezeneli Alabalık Terini |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rezeneli Alabalık Terinialabalık terini nasıl yapılır - alabalık nasıl pişirilir - alabalık pişirme yöntemleriMalzemeler: 1 Kg alabalık 0 ![]() 10 gr tane karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 diş sarımsak 1 su bardağı krema 3 adet kuru defne yaprağı 0 ![]() 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet kereviz 600 gr rezene 1 demet dereotu Tarifi: Su dolu bir tencereye tuz, tane karabiber, karanfil saplanmış soğan, defne yaprağı, kekik ve 1 diş sarımsak atın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balığın derisini ve kılçığını çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişmiş rezenenize limon suyu katıp mikserden geçirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|