Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balık, italyan, yahnisi

İtalyan Balık Yahnisi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İtalyan Balık Yahnisi



ITALYAN BALIK YAHNISI


MALZEMELER


4 adet beyaz etli balık fletosu

2 yemek kaşığı zeytinyağı

1 adet ince dogranmış soğan

2 adet orta boy kabak

100 gr dogranmış mantar

2 adet iriboy domates

1 çay kaşığı limon suyu

tuz

karabiber



HAZIRLANIŞI


Yağsız tavada balıklar pişirilir Soğan, karabiber ve mantarlar kavrulur Mantarlar ilave edilerek kavurmaya devam edilir Küp şeklinde doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir Tuz eklendikten sonra iyice pişirilir Son olarak balıklar ilave edilerek 5 dk daha pişirilir Arzuya göre maydanozla süslenerek servisi yapilir


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.