![]() |
Havuc Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuc Tatlısı![]() Malzemeler (6 kisilik) -1 kg havuc -100 g toz badem -100 g toz seker -300 g creme fraiche 200 g pure icin-100g servis icin -1 limon kabugu rendesi -50 g kuru uzum-bir kac tanesini servis tabagini suslemek icin ayirin Yapilisi -Havuclari soyun ![]() ![]() -Yumusak havuclari pure haline getirin ![]() -Kuru uzumleri yikayin (ben biraz suda beklettim) ![]() -Havuc puresine teker teker butun malzemeleri ekleyin- pureye yalniz 200 g creme fraiche koymaniz lazim (her malzemeyi ekledikten sonra iyice karistirin) ![]() -Kucuk kaplara dokun ve buz dolabina sogutmaya koyun ![]() -Servis icin isterseniz ustlerine bir kasik creme fraiche koyabilirsiniz (ben hindistan ceviziyle susledim) ![]() |
![]() |
![]() |
|