![]() |
Raventli Muz Köpüğü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Raventli Muz KöpüğüMALZEMELER 540 gr şuruplu konserve ravent,süzülmüş 2 küçük muz, doğranmış 150 gr yoğurt Birkaç damla kırmızı gıda boyası 1 yumurta beyazı ![]() HAZIRLANIŞI Blenderda ravendi, muzu ve yoğurdu püre haline getirin ![]() ![]() Koyulaşmcaya kadar yumurta beyazım çırpın ![]() ![]() Karışımı 4 servis tabağına bölüştürüp en az 2 saat buzdolabında soğutun ![]() ![]() AŞÇININ ÖNERİSİ: Mevsiminde 500 gr taze ravent kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() SERVİS ÖNERİLERİ: Rengi bozulmaması için limon suyuna batırılmış muz dilimlerini süslemede kullanabilirsiniz ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|