Burçak Sarması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Burçak SarmasıBURÇAKLI RULO TAVUK GÖĞSÜ ![]() MALZEMELER: * 1,5 litre süt * 1,5 su bardağı un * 2,5 su bardağı tozşeker * 2 paket vanilya * 50 gram margarin * 2 paket eti burçaklı bisküvi YAPILIŞI: Bir tencereye unu,şekeri ve sütü koyup muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim Altını kapatınca vanilya ve margarini ekleyelim Mikserle 15 dakika çırpalım Bisküvileri robota koyup un haline getirelim Büyük fırın tepsisine bisküvileri tepsi görünmeyecek şekilde yayalım Üstüne kaşıkla muhallebiyi yayıp üstünü düzeltelim Soğumasını bekleyelim Soğuyunca dolaba koyup3,4 saat dinlendirelim Sonra boyundan 2 eninde 8 parçaya bölüp rulo sarıp servis yapalım
|
|
|
|