SAFİYE SULTAN |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
SAFİYE SULTANGereçler: 1KG SÜT 3 KAHVE FİNCANI UN 35 KAHVE FİNCANI ŞEKER YARIM PAKET MARGARİN 125 GR VANİLYA YA DA HİNDİSTAN CEVİZİ YARIM PAKET KAKAOULU BİSKÜİ HAZIR ÇİKOLATA SOSU Yapılışı: YAG VE UNU HAFİF KAVURSÜTÜ, ŞEKERİ VE HİNDİSTAN CEVİZİ YADA VANİLYAYI İLAVE ETMUHALLEBİ KIVAMINA GETİRSOĞUMAYA YAKIN MİKSERDE 5-10 DAKİKA ÇIRPINKARE BİR CAM TEPSİYE KARIŞIMIN BİR KISMINI DÖKÜNARA SOSU İÇİN KAKAOLU BİSKÜİYİ UN HALİNE GETİRİP,HAZIR ÇİKOLATA SOSU İLE KARIŞTIRINKALAN KARIŞIMI ÜZERİNE ÖRTÜP ÜZERİNE HİNDİSTAN CEVİZİ YA DA KAKAO SERPİN |
|