Havuçlu rulo |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Havuçlu rulomalzemeler; 1 kilo havuç 2 paket bisküvi 1 su bardağı fındık 1 paket kremşanti 2 yemek kaşığı şeker 1 su bardağı süt (krem şanti için) yapılışı: havuçları soyup rendeleyin bir tencereye şekerle birlikte koyup pişirin ocaktan alıp ılık hale gelince bisküvileri robotta parçalayıp içine karıştırın fındıklarıda ekleyin sonra bu karışmı aliminyum folyonun üzerine iyice yayın süt ile hazırlamış olduğunuz kremşantiyi karışımın üzerine her tarafı kapanacak şekilde sürün sonra folyo yardımıyla rulo şekli verin folyo ile iyice her tarafını kapattıktan sonra sertleşmesi için buzluğa atın servisten 10-15 dk önce buzluktan çıkarıp ince dilimler halinde kesin görüntüsüde tadıda mükemmel oluyor denemenizi tavsiye ederim afiyet olsun
|
|
|
|