![]() |
Cevizli Sucuk Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevizli Sucuk Nasıl Yapılırşırayla cevizli sucuk yapılışı - evde cevizli sucuk yapımı - cevizli sucuğun malzemeleri Cevizli Sucuk Tarifi ( Mardin ) Cevizli sucuk, nefis bir tatlı çerezdir aslında ve pek çok yöremizde yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pekmezle cevizli sucuk yapımı Ölçüleri göz kararı hazırlayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() pekmez su nişasta pudra şekeri ceviz ip Pekmez,nişasta,su,sekerle bir bulamac hazırlanır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevizli Sucuk Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevizli Sucuk Nasıl YapılırCevizli sucuk tarifi ve ölçüleri Malzemeler 1yk dolusu şeker 1,5-2yk buğday nişastası Su bardağının biraz azı pekmez ve onun üzerini dolduracak su 3–4 ceviz 10fındık 4–5 badem Yapılışı Bu kez karışık yapayım dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fındıklar iğneden zor geçtiler, ben de kerpetenle çektim iğneyi ![]() ![]() ![]() ![]() Nişasta, pekmez, şeker ve suyu küçük bir cezveye aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misinaya dizdiğiniz kuru yemişleri cezveye sokup çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı: asevimiz |
![]() |
![]() |
|