![]() |
Hamurlu Elma Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamurlu Elma TatlısıMalzemeler 10 adet mayhoş elma ( orta büyüklükte) 1,5 su bardağı tozşeker Altlık hamuru için: 3 su bardağı un 150 gr margarin 1 bütün yumurta 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı vanilya 1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi 3 yemek kaşığı dolusu pudraşeker Yapilis Tarifi Elmaların iki tarafından birer parça kesin ![]() ![]() ![]() Margarini, unun ortasına bıçakla kıyın ![]() ![]() Elmaların alt kısmına birer parça hamur tıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hafif ısılı fırında hamur pembeleşinceye dek pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|