![]() |
Tel Kadayıf |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tel KadayıfTel Kadayıf Tarifi - Tel Kadayıf Nasıl Yapılır - Tel Kadayıf Malzemeleri 500 gram tel kadayıf 6 yemek kaşığı tereyağı veya margarin 2,5 su bardağı kalın çekilmiş ceviz içi şerbeti için: 3,5 su bardağı tozşeker 3 su bardağı su 1 tatlı kaşığı limon suyu, Yapılışı Tozşeker ve suyu bir tencereye aktarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ceviz içlerini iri parçalar halinde çekin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadayıfı iki eşit parçaya ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() Kadayıfın ikinci parçasını da cevizlerin üzerine parçalayarak dağıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcak sıcak fırından çıkardığınız kadayıfın üzerine soğuk şerbeti gezdirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|