Reçelli Milföyler |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Reçelli Milföylermilföylü tatlı tarifi - reçelli milföy nasıl yapılırMALZEMELER 6 adet milföy hamuru 1 paket vanilyalı puding 2,5 su bardağı süt 250 gr reçel (arzuya göre hangi reçel tercih edilirse) pudra şekeri HAZIRLANIŞI Milföy hamurlarının her parçasını 2 kareye bölün Fırın tepsisine yerleştirin Fırını 220° ısıda ısıtın ve ardından hamurları altın sarısı renk alana kadar pişirin Fırından çıkarınca soğutun Bu arada pudingi süt ile pişirin Hamurları sandviç ekmeği gibi enlemesine ikiye bölün ve içlerine puding doldurun Hemen ardından da hangi reçel tercih ediliyorsa ondan her sandviçin arasına birer çay kaşığı reçel koyun en son olarak da üzerlerine bol pudra şekeri serpin |
|