Hindistan Cevizli Toplar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hindistan Cevizli ToplarHindistan Cevizli Toplar Tarifi - Hindistan Cevizli Toplar Nasıl Yapılır - Hindistan Cevizli Toplar Malzemeleri Malzeme Listesi 300 Gram Pötibör Bisküvi (Bir paket) 125 Gram Margarin (Yarım paket) 1 Adet Yumurta Sarısı 1 Su Bardağı Ceviz (Çekilmiş) 2 Yemek Kaşığı Kakao 3 Yemek Kaşığı Hindistan Cevizi 2 Yemek Kaşığı Pudra Şekeri Hindistan Cevizli Toplar Nasıl Yapılır? 1 Bisküvilerin tamamını ufalayarak un haline getirin Un haline getirilen bisküvilerin içerisine, oda sıcaklığındaki margarini, yumurta sarısını, çekilmiş ceviz içini, kakaoyu, pudra şekerini ilave edin ve yoğurun![]() 2 Yoğurduğunuz karışımdan ceviz büyüklüğünde toplar hazırlayın![]() 3 Hazırladığınız topları hindistan cevizine bulayın ve buzdolabında 1 gece bekletip servis yapın![]() Not: Servis yaparken minik topların üzerine kürdan da batırabilirsiniz ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
|
|
|