![]() |
Çikolata Soslu Kestaneli Profiterol |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çikolata Soslu Kestaneli Profiterol![]() Malzemeler: 1 ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 75 gr ![]() 1 tatlı k ![]() 1 çay k ![]() 3 veya 4 adet yumurta Kreması için: 3 ![]() ![]() 4 çorba k ![]() 1 su b ![]() 1 p ![]() 7 adet kestane şekeri Çikolata sosu için: 2 su b ![]() 1 su b ![]() 2 çorba k ![]() 2 çorba k ![]() 100 gr ![]() 1 yumurta sarısı yarım çay b ![]() Hazırlanışı: İlk olarak hamuru için minik bir tencereye suyu, margarini, toz şeker ve tuzu alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kreması için tencereye sütü, unu, vanilyayı ve toz şekeri alarak kısık ateşte çırparak pişirin ![]() ![]() ![]() Çikolata sosu için 2 su b ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm hazırlıklar tamamlanınca servis için pişen hamurların içine şanti torbası ile kremayı sıkarak servis kasesine alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|