![]() |
Pepeçuralı İrmik Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepeçuralı İrmik TatlısıPepeçuralı İrmik Tatlısı Tarifi - Pepeçuralı İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır - Pepeçuralı İrmik Tatlısının Yapılışı Malzemeler: pepeçura için: 3 su bardağı kara üzüm suyu (hoş kokulu küçük taneli makbul olan) 1/4 su bardağı ince mısır unu 1/4 su bardağı mısır nişastası 1 yemek kaşığı limon suyu 1/2 su bardağı şeker irmik tatlısı için: 1 lt ![]() 1 su bardağından 1 parmak eksik irmik 1 su bardağından az şeker(damak tadınıza göre) 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tereyağ(arzu ederseniz) üzeri için: 4 adet petibör bisküvi 6-7 adet iç ceviz Yapılışı: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|