![]() |
Ağdalı Ekmek Kadayıfı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağdalı Ekmek KadayıfıAğdalı Ekmek Kadayıfı Tarifi - Ağdalı Ekmek Kadayıfı Nasıl Yapılır - Ağdalı Ekmek Kadayıfı Malzemeleri Ağdalı Ekmek Kadayıfı 1 tane küçük boy ekmek kadayıfı 7 bardak sıcak su Üzerine : 200 gr kaymak (2 lüle) Şurubu: 4,5 bardak toz şeker 2,5 tatlı kaşığı limon Büyük bir tepsiye bir ekmek kadayıfı kırmızı tarafı alta gelecek şekilde konularak üzerine 7 bardak sıcak su boşaltılır, yumuşaması için 20 dakika beklenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|