![]() |
Milföylü Çilek Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföylü Çilek Tatlısımilföyde çilek - milföylü çilek tarifiMalzemeler: 4 adet milföy hamuru, 1 bucuk çorba kaşığı un, 1 su bardağı süt, 3 buçuk çorba kaşığı tozşeker, 1 adet yumurta, yarım su bardağı badem, 2 paket bitter çikolata, 1 çorba kaşığı margarin, 750 gram çilek Tarifi: Milföy hamurlarını düz bir zemine koyun ![]() ![]() ![]() Orta kısmına çatalla delikler açın ![]() ![]() ![]() Şekeri ve yumurtayı da ilave edin ![]() ![]() ![]() Bademleri haşlayıp, kabuklarını soyun ve tavada pembeleştirin ![]() ![]() Fırından aldığınız milföyler ılınınca üzerine çikolatalı sosu sürün ve bademleri serpin ![]() Soğutulmuş muhallebiyi de üzerine dökün ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|