![]() |
Çilekli Kalp |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çilekli KalpÇilekli Kalp Tarifi - Çilekli Kalp Nasıl Yapılır - Çilekli Kalp Malzemeleri Çilekli Kalp 11 gram toz jelatin 100 gram çilek 300 gram çilekli yoğurt 50 gram (3 çorba kaşığı) tozşeker 2 yumurta akı 300 gram tuzsuz krem peynir Süsleme için; Çilek Pudra şekeri Nane yaprağı 1 Jelatini 6 çorbakaşığı soğuk suyla karıştırın ![]() ![]() 2 Jelatini benmari usulü (içi sıcak su dolu başka bir kap üzerinde) çözün, ama kaynatmayın ![]() ![]() ![]() 3 Yumurta aklarını iyice çırpın ![]() ![]() ![]() 4 Kaplardan çıkardıktan sonra çilek, nane yaprağı ve pudra şekeriyle süsleyerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|