![]() |
Elveda... |
![]() |
![]() |
#1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Elveda...Değerli arkadaşlar, aranızda bunca vakit geçirip, bunca zaman eğlendikten, bunca değerli insan tanıyıp bundan haz duyduktan sonra kısa süreliğine olduğunu umduğum bir veda ediyorum şimdi sizlere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bu yüzden çok değer verdiğim sizlere veda etmek istedim ![]() ![]() Şimdiye dek kendimi derin bir saygı ve sevgi duyduğum, çok değer verdiğim sizlere yeterince tanıtabilmiş olmayı diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazın adımı duyarsınız belki bir yerde, bir zamanda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karanlıktan gelen aydınlık çabası içindeki "insan"dan ![]() ![]() İSİMSİZ KARANLIK'tan ![]() ![]() ![]() Elveda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
TEMUR38
|
![]() Elveda karanlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Tatilini en iyi şekilde geçirmeni dilerim, İsimsiz Karanlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey gönlünce olsun, hoşçakal ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bessraa
|
![]() en kısa zmanda teqrardan bissimlle ollman dilleille ![]() ![]() insh bu zorunllu ollaraq ollan ayrıllıq kötü bi durumdan ötürü deilldir ![]() ![]() heph iii we muthllu kall!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Vedama karşılık veren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
speed
|
![]() hoşcakal isimsiz karanlık herşey istediğin gibi olsun seni yine aramıza bekliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
pesimistt
|
![]() isimsiz karanlık elvada umarm tekrar aramıza dönebilme gibi bir şansın olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
angelesdream
|
![]() canım kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Doğrudan veya dolaylı, vedamı kabul eden herkese büyük teşekkürlerimi ve sıcak sevgimi sunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim aptal vızıltılarımla oyalamayayım sizi de, şöyle içten bir sevgi seli yollayayım :) Yeniden merhaba, güzel insanlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
virüs
|
![]() aramıza tekrardan hoşgeldin isimsiz karanlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|