![]() |
Krep Hamuru (Klasik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Krep Hamuru (Klasik)Malzemeler 2 ![]() 3 yumurta 2 su bardağı süt 1/2 çay kaşığı tuz 2 çorba kaşığı sıvı yağ Yemeğin Tarifi Unu derin bir kaseye boşaltın, yumurtaları tek tek karıştırın ![]() ![]() ![]() Hamurun tüm malzemelerini çatalla çırparak ya da mikserde karıştırın ![]() ![]() Krepleri mümkünse yapışmaz tavada çok az tereyağında hazırlayın ![]() ![]() ![]() DİKKAT! Tatlı olarak hazırlayacaksanız, bu hamura 1 çorba kaşığı pudra şekeri, vanilya veya rom (ya da likör) katabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|