![]() |
Frambuazlı Güllaç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Frambuazlı GüllaçFrambuazlı Güllaç Tarifi - Frambuazlı Güllaçın Yapılışı - Ramazanın Vaz geçilmeyen Tatlısı Malzemeler: Güllaç için; 6 yaprak güllaç 1 lt süt 1 su bardağı şeker Antepfıstığı içi Frambuazlı çikolatalı krema için; 1 su bardağı toz şeker 4 çorba kaşığı su 2 tatlı kaşığı mısır nişastası 300 gr dondurulmuş frambuaz 2 paket beyaz çikolata 2,5 su bardağı krema 1 tatlı kaşığı vanilya Yapılışı: Kremayı hazırlamak için; şekeri, suyu ve mısır nişastasını bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir tencereye sütü koyun, şekeri ekleyin ve karıştırarak ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|