Neskafeli Mutlu Pasta |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Neskafeli Mutlu PastaMalzemesi: 1 Dr Oetker Kremşanti (kakaolu) 1 Dr Otker dolgu kreması 1 petitboure bisküvi Süt 1 tatlı kaşığı Neskafe Muz (süslemek için) Sos için: Dr oetker çikolata sosu üzerindeki tarife göre pişirilir içine 2 çorba kaşığı neskafe atılır Hazırlanışı: Bisküviler ve muz hariç tüm malzemeler mikserle çırpılır Krema kıvamına gelince içine kırılmış bisküviler atılır ve kaşık yardımıyla harmanlanır Derin bir kaba streç film döşenir malzeme buraya dökülür ve buzluğa konur Donduktan sonra servis tabağına ters çevirilir Üzerine hazırlanıp soğutulmuş sos dökülür ve muz ile süslenir Neskafe bu tatlıya inanılmaz bir aroma veriyor Püf noktası bu pasta buzdolabında ne kadar dinlenirse okadar güzel oluyor benim tavsiyem 1 gün sonra yemeniz Dayanabilirseniz tabi)) Afiyet olsun |
|