Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pasta, taaaa, vişneli

Vişneli Ta Ta Taaaa Pasta

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Vişneli Ta Ta Taaaa Pasta



Vişneli Ta Ta Taaaa Pasta Tarifi - Vişneli Pasta Nasıl Yapılır - Vişneli Ta Ta Taaaa Pasta Malzemeleri



Vişneli Ta Ta Taaaa Pasta


Malzemeler


* 2 çorba kaşığı dolusu Tereyağı

* 1 çay bardağı Pudra Şekeri

* 2 su bardağı Un

* 1 paket Vanilya

* İç malzemesi :

* 500 gr Vişne

* 1 çay bardağı Vişne suyu

* 1 tatlı kaşığı Nişasta

* 1 çorba kaşığı Tereyağı

* 5 çorba kaşığı Şeker

* 1 yemek kaşığı Tereyağı

*

* 8 Kisilik

* Mutfak: Belirsiz



Hazırlanışı

Yumuşamış tereyağı, pudra şekeri ve yumurtayı karıştıralım Üzerine vanilya ve elenmiş un ilave edelim Bütün malzemeyi yoğuralım Hamuru merdane yardımıyla unlanmış mutfak tezgâhında açalım Tereyağı ile yağlanmış tart kalıbına kenarlarını da kaplayacak şekilde yerleştirelim Hamurun tabanını bıçak ucunla birkaç yerinden delelim Diğer tarafta biraz tereyağı, toz şeker, vişne suyu ve nişastayı ocakta biraz pişirelim Ilınınca tart hamurunun üzerine dökelim Kalan hamurlarla şeritler yapıp üstünü süsleyelim 180 derece fırında üstü pembeleşinceye kadar pişirelim


Afiyet Olsun


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.