![]() |
Para İçin Çocuğunu Boğdu... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
![]() Para İçin Çocuğunu Boğdu...ABD'nin Seattle kenti, sigortadan para almak için kızını önce hayat sigortası yaptıran, ardından da para için küçük kızının canına kıyan "baba"yı konuşuyor ![]() Son 15 yıldır çocuklar üzerinden para kazanmaya çalıştığı öne sürülen Joel Zellmer adlı kişi, son denemesinde yakayı ele verdi ama minicik bir kız çocuğu hayatından oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Olay yerine gelen itfaiyenin şüphesinin ardından Zellmer’in geçmişini araştırmaya başlayan polis, uzun çalışmalar sonrası, 3 Aralık 2003'teki cinayetten 10 ay önce küçük kız Ashley McLellan'a 200 bin dolarlık hayat sigortası yaptırıldığını tespit etti ![]() ![]() ![]() ![]() İnanılmaz cinayeti işleyen Zellmer’in, geçmişte de kız arkadaşlarını genç anneler arasından seçtiği, onların çocuklarını sigorta yaptırıp, sigorta şirketlerini dolandırmaya çalıştığı ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mlk
|
![]() insanların gözü dönmüş yaa canilik bu Allah hidayet versin böyle kişilerin cümlesine ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() artık hiiç şaşırmıyorum böyle haberleri duyunca ![]() ![]() ne garip bir durum! sağol haber için yosuncuğum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
speed
|
![]() ama ben hala inanmak istemiyrm insan cocuğunu nasıl öldürür dünyanın çivisi cıkmış be ![]() ![]() tşkkürler yosun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
doctor88
|
![]() bırak evladına bi insan ya bi can nasıl böyle canılıık yapabiliyo anlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|