![]() |
Minik paylar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Minik paylar![]() Pay hamuru: 2,5-3 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 paket soğuk margarin (250gr), küçük küpler halinde kesilmiş 1/4 veya 1/2 su bardağı buzlu su* * bir su bardağına 4-5 buz kalıbı koyun ![]() ![]() Hazırlanması: unu, tuzu ve şekeri mutfak robotunda karıştırın ![]() ![]() robot çalışır vaziyette iken suyu kapağın üst borusundan çok yavaş ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() bir saat sonra hamuru merdane ile açın ![]() ![]() ![]() ![]() hamurların kenarlarına yumurta beyazı sürün ![]() ![]() ![]() ![]() notlar: 1 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|