![]() |
Don Mevsimi Geldi |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Don Mevsimi GeldiDon Mevsimi Geldi Bizim enteller bağırıp çağıracaklar gene, "donla denize girilir miymiş?" Ben yadırgamıyorum ![]() Kendimi bildik bileli, bizim millet denize donla girer ![]() Yazın donla yüzer, baharda çizgili pijamayla pikniğe gider, kışın limon kasasıyla ve leğenle karda kayar ![]() Bu hep böyle yeni değil ki ![]() İstanbul'da kentin kalantor muhitlerine "halk plajları" açıldı ![]() Orta halli vatandaş plajla tanıştı ![]() ![]() Tabii hemen, İtalyan semaverle çay servisi yaparken balkondan durumu gören entel bayan ciyaklayacak ![]() "Ay inanmıyorouum ![]() ![]() ![]() Kendi oturduğun lüks muhiti, memleketin tamamı zannedersen, inanamazsın tabii ![]() ![]() ![]() Sizi bilmem, ben milletin donla denize girmesini inadına destekliyorum arkadaş ![]() "Neden" derseniz ![]() ![]() ![]() "Çoğunluk oy verdi" diye, demokrasi ahkâmları kesip, "haşema iktidarı" na şirin görünmeyi biliyorsun ![]() ![]() Peki dona neden itiraz ediyorsun? Demokrasi çoğunluksa eğer, don "ezici çoğunluk ![]() ![]() ![]() Çünkü haşema giymeyen var ama, don giymeyen yok ki memlekette ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Demokrasi çoğunluksa eğer, don "ezici çoğunluk ![]() ![]() ![]() Çünkü haşema giymeyen var ama, don giymeyen yok ki :))) Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
speed
|
![]() donla denize girmek görüntü olarak pek hoş deil bunun dışında bi sakıncası yok ama mayo alcak parası yok diceksin daha başka sebebler gösterecksin o konuda haklı olabilirsin ama bu sonucu değiştirmiyr ![]() |
![]() |
![]() |
|