![]() |
Seni Seviyorum Pastası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum PastasıGerekli malzemeler ; 2 yumurta 1 su bardağı un 125 gr tereyağı 1 su bardağı şeker 3/4 su bardağı toz kakao 1 çay kaşığı kabartma tozu iç krema için ;1 paket kremşanti 2 paket eti çikolatalı rondo büskuvi 40gr bitter çikolata(yarım kare paket) yarım su bardağı soğuk süt 1 adet dilimlenmiş muz veya istediğiniz herhangi bir meyva diğer ;üzerine sürmek için istediğiniz bir marmelad bir miktar renkli marzipan(şeker hamuru) üzeri için kurutulmuş gül Hazırlanışı: Öncelikle pandispanyamızı pişirelim ![]() ![]() Şeker ve yumurtayı renkleri beyazlaşana kadar mikser ile çırpalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu arada şeker hamuru hazırladım ![]() ![]() İç kreması için, 1 paket kremşanti ile yarım su bardağı sütü çırpın ![]() ![]() Bu arada soğuyan pandispanyamızı ortadan ikiye bölelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şekillendirdiğimiz marzipanlarımızı pastanın üzerine çerceve gibi dizelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buzdolabında 1-2 saat bekletmemiz yeterlidir ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|