![]() |
Adisababa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AdisababaAdisababa Malzemeler : • Pasta kreması 1500 g • Krem şanti 1500 g • Kiraz şekerlemesi 150 g • Yeşil toz fıstık 150 g Hazırlanışı : Pasta kreması ve çırpılmış krem şanti üç eşit parçaya bölünür ![]() 500 g pasta kremasına ince kıyılmış kiraz şekerlemeleri ilave edilir ![]() ![]() Yine 500 g pasta kremasına tercihe göre eritilmiş bitter kuvertür katılarak ya da sade olarak 500 g krem şanti ile karıştırılıp parfe yapılır ![]() ![]() Son bölümde yine 500 g pasta kremasına yeşil toz fıstık katılır ![]() ![]() ![]() Kalıptan çıkarılan baton adisababanın üzerine şekerlemelerle süsleme yapılabilir veya tercihe göre üstüne çikolatalı glasür dökülebilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|