İtalyan Bisküvisi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İtalyan Bisküvisiİtalyan Bisküvisi Tarifi - İtalyan Bisküvisi Yapılışı - İtalyan Bisküvisi Nasıl Yapılır - İtalyan Bisküvisi Malzemeleri Malzeme: 2,5 su bardağı Bizim Mutfak Un 1 paket Bizim Mutfak Hamur Kabartma Tozu 120 gram toz şeker 3 adet yumurta Un, kabartma tozu, tozşeker ve fındıkları bir kaba alıp karıştırın Diğer tarafta yumurtaları çırpıp vanilya şurubunu ekleyin Bu karışımı unlu karışıma ekleyin Hamur kendini toparlayana kadar yoğurun Hamura ekmek formu verin Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 30 dakika kadar pişirin Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın Daha sonra ince dilimler şeklinde kesin Tekrar fırına koyup 15 dakika daha pişirin Ilık ya da soğuk servis yapın
|
|
|
|