Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bisküvisi, italyan

İtalyan Bisküvisi

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İtalyan Bisküvisi



İtalyan Bisküvisi Tarifi - İtalyan Bisküvisi Yapılışı - İtalyan Bisküvisi Nasıl Yapılır - İtalyan Bisküvisi Malzemeleri

Malzeme:

2,5 su bardağı Bizim Mutfak Un

1 paket Bizim Mutfak Hamur Kabartma Tozu

120 gram toz şeker

3 adet yumurta


Un, kabartma tozu, tozşeker ve fındıkları bir kaba alıp karıştırın Diğer tarafta yumurtaları çırpıp vanilya şurubunu ekleyin Bu karışımı unlu karışıma ekleyin Hamur kendini toparlayana kadar yoğurun Hamura ekmek formu verin Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 30 dakika kadar pişirin Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın Daha sonra ince dilimler şeklinde kesin Tekrar fırına koyup 15 dakika daha pişirin Ilık ya da soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.