![]() |
Fındıklı Baton Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fındıklı Baton Pastamalzemeler 3 su bardağı süt, 2 çorba kaşığı kavrulmuş un, 3 çorba kaşığı mısır nişastası, 1 su bardağı tozşeker, 1 paket vanilya, 1 adet yumurtanın sarısı, 125 gram oda sıcaklığında margarin, 1 paket kakaolu bisküvi, 3 adet kivi, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, streç film, uzun pasta kalıbı Süslemek için: 1 adet yumurtanın sarısı, 3 çorba kaşığı tozşeker, 1 çorba kaşığı kakao, 3 çorba kaşığı margarin, yarım çay bardağı süt tarifi Süt, un, mısır nişastası, tozşeker, vanilya ve yumurtanın sarısını bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() Margarin ilave edip, mikserle çırparak kremaya yedirin ![]() Uzun bir pasta kalıbına streç film yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra pastanın üzerini kapatın ve buzdolabında bir gece bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|