![]() |
Frambuazlı Şarlot |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Frambuazlı ŞarlotFrambuazlı Şarlot Tarifi - Frambuazlı Şarlot Yapılışı - Frambuazlı Şarlot Nasıl Yapılır - Frambuazlı Şarlot Malzemeleri ![]() malzemeleri Pandispanya için 6 yumurta 7 yemek kaşığı un 7 yemek kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı kabartma tozu Dolgusu için 200 gr frambuaz 2 paket krem şanti 1 su bardağı soğuk süt 20 gr toz jelatin 2 yumurta akı 100 gr toz şeker 35 ml su Üzeri için 100 gr frambuaz Pudra şeker Frambuazlı şarlot hazırlanışı Lezzet'in yemek tarifleri ile olduğu gibi pasta tarifleri ile de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krem şantiyi soğuk süt ile çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() Frambuazları bir tencereye aktarıp orta ateşte pişirin ve püre haline getirin ![]() ![]() ![]() Yuvarlak derin bir kalıp ya da kaseyi streç film ile kaplayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|